Blue-Lit Ceeling Detail
FÖR DIG SOM ARBETAR MED INREDNING
Att berätta om belysningens roll för en inredare är att slå in öppna dörrar... Istället tänkte vi tala lite om vår roll i ett inredningsprojekt - stort som litet. Vi på HALL&GEEN har mångårig erfarenhet av belysningsprojekt i alla dess former. Från ljussättning under vatten till belysning av skyltar, ljusshower och upplysning av historiska monument.

Vi förstår vikten av att tolka dina uppdragsgivares visioner och att göra verklighet av deras drömmar. Vi förstår problematiken bakom att balansera kundens ambitionsnivå med gällande budget. Vi förstår också att kundens uppskattning för ditt arbete är din främsta framgångsfaktor som inredare. Och vi hjälper dig gärna med allt detta. Som inredare har du idéerna och visionerna. Som partner, leverantör och rådgivare har vi kunskap om de bästa lösningarna och information om de senaste ljuskollektionerna.

HALL&GEEN har ett nära samarbete med de främsta ljusleverantörerna världen över. Vi följer trenderna och lägger stora resurser på att hitta såväl smarta och enkla lösningar som det där "lilla extra" och mest exklusiva. Vi är inte knutna till en enskild leverantör vilket innebär att vårt sortiment utgår från de bästa produkterna och inte fokuserar på ett specifikt varumärke. Ur vår produktportfölj kan du handplocka kompletta belysningslösningar och enskilda produkter med ett spann från det traditionella och basala till det mest moderna och exklusiva. Du är varmt välkommen till oss på HALL&GEEN för en förutsättningslös diskussion eller för att sätta vår kunskap på prov.
Main Items inom inom inom inom inom inom utom spot mark takm vaeg led stra ljus
Västberga Allé; 126 30 Hägersten Showroom: Banérgatan 43 TEL. 08-645 00 00 FAX 08-663 19 12